Garantievoorwaarden

Op al onze overeenkomsten zijn onze in- en verkoopvoorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd onder nr. 17047964 bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven. Deze zijn te allen tijde bij ons opvraagbaar.

 

5 Stappen voor 10 jaar garantie:

  1. Verwerking

Volg voor de verwerking het verwerkingsadvies op van Decor. Deze vindt u bij elk van de verpakkingen.

  1. Hechting

Gebruik voor een goede hechting Decor Primer. Dit voorstrijkmiddel is speciaal door Decor geselecteerd en wordt opgebracht met de sprayflacon of met een blokkwast.

  1. Lijmen

Verlijm de strips met de bijpassende Decor Lijm. U heeft de keuze uit binnen- en buitenlijm, afhankelijk van de gekozen decoratieve wandbekleding. Daarnaast kunt u bij de buitenlijmen kiezen uit een poeder of pasta variant.

  1. Voegen

Voor het voegen kiest u uit verschillende kleuren Decor Voegmiddel. Maak uw keuze op basis van uw gekozen steen en toepassing.

  1. Bescherming

Voor de optimale bescherming van de decoratieve wandbekleding buiten of in vochtige ruimtes werkt u uw wand af met Decor Protector.

Kwaliteitsgarantie

Decor Son produceert haar decoratieve wandbekleding volgens strenge normen en met de hoogst denkbare kwaliteit. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen wordt alle decoratieve wandbekleding met het Decor Son kwaliteitssysteem geleverd. Bij verwerking volgens het verwerkingsadvies en het gebruik van alle benodigde Decor Son producten krijgt u 10 jaar garantie.

10 jaar garantie

Certificering

Decor Son is sinds 2000 ISO-9001-Certificeerd.

ISO certificering